Totuus Pikalainoista

Lähes puolet amerikkalaisista ei ole tarpeeksi säästöjä kattamaan $ 400 hätätilanteessa, mukaan raportin Federal Reserve. Toisin sanoen, 47% väestöstä elää palkka on palkka – niin mitä niillä voi tehdä, kun rahaa alkaa hieman ennen seuraavaa tarkastusta tulee? Kuten arvata saattaa sen nimen, niinhän Pikalaina on. Pikalaina on lyhytaikainen, korkea-laina on suunniteltu välisen kuilun paychecks kun on tarve saada välitöntä käteistä. On yleisesti suositeltavaa käyttää palkkapäivälainat varoen (kerromme miksi hetken), joten ennen kuin ottaa Pikalaina, tässä on muutamia asioita, sinun täytyy tietää.

Mikä on Pikalaina?

On monia termejä tällaista luottoa – pikalainoihin käteisennakkolainat, tarkista etukäteen lainat, laskennallinen talletus lainojen tai post-päivätty tarkistaa lainat – ja saat ne useista lähteistä. Olitpa törmätä Pikalainanantajan tallentaa tai hakea verkossa, prosessi on periaatteessa sama: Annat joitakin henkilökohtaisia ​​ja taloudellisia tietoja, pyytää lainaa tietyn dollarin summa (varmistettu sekillä tai pankkitililtä suoraveloitusvaltuutuksesi), maksaa maksu laina ja saada käteistä (tai talletuksen tilillesi). Useat tekijät määrittävät, kuinka paljon voit lainata, mutta luotto ei ole yksi niistä. ( ”Ei luotto tarkistaa” näkökohta pikalainoihin yhdessä termejä kuten ”Fast Cash” ja ”helppo” ovat yleensä tärkein myyntivaltti palkkapäivälainojen mainoksia ja osa siitä, mitä tekee niistä niin houkutteleva jossain lainanottajille, vaikka ehdotetut uudet säännöt Consumer Financial Protection Bureau vuonna 2016 kun edellytetään lyhytaikaisia ​​lainanantajat mitata henkilön kykyä-to-palauttamaan tietyissä tapauksissa.)

pikalaina netistä

Pikalainat voivat olla hyvin kallista. Laina määrät vaihtelevat yleensä $ 50 $ 1000, riippuen valtion lakeja. Maksut riippuvat myös valtion lakia, mutta rakenne voi olla jotain $ 15 per $ 100 lainattua, ja jotkut valtiot saattavat olla yläraja kuinka suuri maksu voi mennä. Koska lainat ovat niin lyhyitä termejä, lainaamisen kustannuksia on yleensä erittäin korkea. Tyypillinen Pikalaina on kahden viikon ajan ja $ 15 per $ 100 maksu on vuosikorko (APR) on lähes 400%, mukaan CFPB.
Kuinka se toimii?

Sano Auto hajosi ja päätät lainata $ 300 korjaukset alkaen Pikalainanantajalle. Voit kirjoittaa jälkeiseltä ajalta henkilökohtainen tarkista $ 340 (summa plus $ 40 rahoitus maksu) maksettavaksi lainanantajalle. Annat tämän tiedon verkossa haettaessa Pikalaina internetin kautta. Lainanantajan sitten ennakot sinulle $ 300 tietyn aikaa, yleensä 14 päivää. Kun se on umpeutunut, maksat lainanantajalle $ 340 käteistä, anna heidän tallettaa jälkeinen päivätty tarkistaa tai kirjoita toinen jälkeiseltä ajalta tarkistaa määrää lisättynä talous maksu.

Jos et maksa velkaa kokonaisuudessaan lopussa termi, veloitetaan lisämaksu ja rahoituskulut.
Kuka käyttää Tämäntyyppiset lainat?

Kaksitoista miljoonaa amerikkalaista käyttää Pikalainat vuosittain, mukaan Pew Charitable uskoo. Yleensä kuka tahansa tarkkailun huomioon ja säännöllisiä tuloja voi saada Pikalaina. On kuitenkin yleisin lainanottajille, joilla ei ole pääsyä luottokortteja tai säästötilin käyttää tällaista lainanantajalle. Koska nämä lainat eivät vaadi luotto tarkistaa, ihmiset, joilla ei ole luotto-tai luotto-ongelmia usein kääntyvät Pikalainoja.

Pew raportti löysi nämä yhteiset ominaisuudet keskuudessa Pikalainanottajille:

  1. He vuokralaiset
  2. Ansaitsevat vähemmän kuin  40000 € vuodessa
  3. Ei ole neljän vuoden korkeakoulututkinnon
  4. Erotetaan tai eronneita
  5. Ovat Afrikkalainen Amerikan

Tämän saman kertomuksen mukaan keskimääräinen lainansaaja ottaa kahdeksan lainoja $ 375 kuluttaa $ 520 kiinnostus yksin, kun alkuperäisen laina maksetaan takaisin.
Mitä hyötyä?

Pikalainat voivat olla hyvä väline nopeasti ja helposti lainanotto käteistä hätätilanteessa, jos sinulla ei ole muita taloudellisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi voit käyttää Pikalainanantajalle välittömästi ja tilapäistä taloudellista tarvetta esimerkiksi lääkärin lasku, auton korjaus tai muita kertaluontoisia kuluja. Pikalainat ovat hyödyllisiä ihmisille, joilla ei ole luottokorttia tai säästöjä käytettävissä. Koska lainat eivät edellytä perinteistä luotto tarkistaa, ne on helppo ihmisille taloudellisia ongelmia saada.
Mitkä ovat Negatiiviset?

On tärkeää, että te maksaa Pikalaina mahdollisimman pian. Monet ihmiset joutuvat vaikeuksiin tämäntyyppisten lainojen kun ne eivät pysty nopeasti maksaa velka. Jos et voi maksaa lainan lopussa termi, sinulta veloitetaan kalliita lisämaksuja. Se on hyvin kallista jumissa Pikalaina sykli pitkään ja voi johtaa suurempiin taloudellisiin ongelmiin. Pikalainat ovat myös paljon kalliimpia kuin muut menetelmät rahan lainaamisen. Useimmiten todellinen vuosikorko (APR) on Pikalaina on keskimäärin noin 400%, mutta todellinen vuosikorko on usein jopa 5000%. APR luottokortteja voi vaihdella noin 9%: sta 30%, ja henkilökohtaisia ​​lainoja yleensä alhaisempi aprs kuin luottokortteja. Jos mahdollista, on parempi käyttää luottoa ca

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *